Elisa Muxella tanca llista d’Andorra Endavant a la capital amb el filòleg Dídac Tomàs de segon

La formació que lidera a nivell nacional Carine Montaner va dur a terme aquest dissabte un acte de recollida de signatures per mirar d’aconseguir avals suficients per poder presentar totes les candidatures que està embastant

Comentaris

Elisa Muxella i Dídac Tomàs.
Elisa Muxella i Dídac Tomàs.

La farmacèutica i presidenta de l’Institut de Drets Humans d’Andorra, Elisa Muxella, ha aconseguit tancar la llista que en la recta final del termini de presentació de candidatures per a les eleccions generals del 2 d’abril s’havia marcat el repte de presentar en nom d’Andorra Endavant a la territorial d’Andorra la Vella. Finalment, l’acompanyarà en el segon lloc de la llista el filòleg i humanista Dídac Tomàs.

Si no sorgeixen grans inconvenients, en principi Andorra Endavant presentarà la candidatura a la capital abans d’aquest dilluns al punt del migdia. La formació que lidera a nivell nacional la fins ara consellera general no adscrita Carine Montaner va dur a terme aquest dissabte en un hotel del centre d’Andorra la Vella un acte que tenia com a principal objectiu recollir signatures per poder avalar les candidatures que anava confeccionant.

Andorra Endavant es trobava amb l’inconvenient de no tenir els suports necessaris de disposar per annexar a cadascuna de les candidatures malgrat poder disposar de candidats. Aquest no era el cas d’Andorra la Vella, on més enllà de les firmes d’aval, Muxella tampoc acabava de tancar la llista. Finalment ho hauria pogut fer amb la inclusió de Tomàs, actual professor d’anglès -és filòleg de llengua anglesa- al centre de Formació Professional d’Aixovall.

Comentaris

Trending