Carles Sánchez demana pels recursos humans i econòmics d’Afers Socials

El conseller socialdemòcrata ha fet una pregunta oral arran l’augment progressiu de casos que han d’atendre els departaments per la crisi causada per la Covid-19

El conseller general socialdemòcrata, Carles Sánchez.
El conseller general socialdemòcrata, Carles Sánchez. Partit Socialdemòcrata

El conseller general socialdemòcrata, Carles Sánchez, ha entrat una pregunta oral a Sindicatura en relació al ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut. Concretament, Sánchez demana sobre els recursos humans i econòmics amb els quals compta el departament, que té cada vegada més casos que atendre arran la Covid-19.

Sánchez ha reclamat al ministeri d’Afers Socials sobre la gestió que tenen pel que fa als casos i l’execució de les seves funcions. Concretament, ha demanat pels recursos humans amb els quals compta per atendre totes les persones que actualment reben un servei del departament. Així mateix, ha preguntat sobre els recursos econòmics que es tenen per poder portar endavant aquestes tasques.

La qüestió, segons indiquen des del PS, es formula arran de l’augment progressiu de casos a atendre pels departaments d’aquesta cartera, les funcions determinades que tenen cada un d’ells i per la situació socioeconòmica de persones i famílies, que s’ha vist agreujada per la crisi de la pandèmia de la Covid-19. La pregunta haurà de ser contestada pel Govern durant la sessió al Consell General prevista per al pròxim 9 de desembre.

Comentaris (5)

Trending