Carles Naudi i David Montané es perfilen com els candidats de la llista ‘taronja’ de CC a la Massana

Raül Ferré, aquest amb moltes opcions de ser ministre en cas que els demòcrates tornin a governar, i Ester Molné serien la representació massanenca a la llista de Xavier Espot

Carles Naudi i David Montané amb Marc Magallón enmig en un acte al Consell General.
Carles Naudi i David Montané amb Marc Magallón enmig en un acte al Consell General. Demòcrates

Els actuals consellers generals Carles Naudi i David Montané tenen tots els números per ser els dos caps de llista de Ciutadans Compromesos (CC) a la Massana. Defensaran aquesta marca però, alhora, també evidenciaran totalment la seva aliança amb Demòcrates. Mentrestant, la representació massanenca a la llista nacional demòcrata passarà, molt probablement, per dos altres parlamentaris actuals: Raül Ferré i Ester Molné.

L’aliança entre la formació parroquial massanenca i els ‘taronges’ es visibilitzarà del tot a través d’una mescla en relació amb el que ha estat la darrera legislatura. Naudi i Ferré eren els escollits de CC que tot i la sintonia amb els demòcrates mantenia una independència total. Mentrestant, Montané, igual que Molné, van concórrer a les eleccions del 2019 en la llista nacional ‘taronja’ com a demòcrates de cap a peus, per dir-ho així.

Ara, si no passa res, es mesclaran entre ells. No se sap les posicions que ocuparan ni Ferré ni Molné -que encara podria quedar a la recambra malgrat que és una persona de l’extrema confiança del cap de Govern i president demòcrata, Xavier Espot- a la candidatura nacional. Però sí que es dóna pràcticament per fet que qui va ser cònsol menor amb David Baró i ara parlamentari tindria molts números d’ocupar un ministeri en cas que els taronges tornin a governar.

Comentaris (20)

Trending