Cabanes no formarà part de la nova executiva liberal

La formació farà el congrés per a renovar-la el proper dimarts i escollirà Cristina Rico com a presidenta

Comentaris

Josep Maria Cabanes.
Josep Maria Cabanes.

L'excandidat a cap de Govern de Liberals a les darreres eleccions generals, Josep Maria Cabanes ha dit aquest dijous que no formarà part de la nova executiva de la formació que sorgirà del congrés que s'efectuarà el proper dimarts dia 5.

Durant el congrés serà escollida Cristina Rico com a nova presidenta mentre que els càrrecs de vicepresidents seran, de no sorgir cap sorpresa de darrera hora, per a Jordi Cerqueda i Víctor Pintos, que és l'unic representant del partit al Consell General.

Josep Maria Cabanes va ser guanyar les eleccions primàries que es van fer el maig de 2022 per ser candidat a cap de Govern. Ho va fer per només un vot de diferència sobre l'altra candidata, Judith Pallarés. Cabanes va ser un dels fundadors del Partit Liberal i exministre de Justícia i Interior del govern de Marc Forné i els primers anys del govern d'Albert Pintat.

Sense Cabanes a la nova executiva la prioritat d'aquesta serà definir la participació del partit a les properes eleccions comunals del desembre. A priori sembla difícil que puguin fer llistes en solitari i hauran de decidir si fan pactes i amb qui.

Comentaris (6)

Trending