Dol nacional aquest diumenge en memòria d’Òscar Ribas

El funeral, que estarà oficiat pel Copríncep i arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, estarà restringit als famíliars i al cap de Govern, Xavier Espot i a la síndica, Roser Suñé

Òscar Ribas Reig.
Òscar Ribas Reig. ARXIU

El Govern ha decretat per aquest diumenge dol nacional per la mort d'Òscar Ribas Reig, el primer cap de Govern de la història del país. El funeral es farà, justament, també aquest diumenge a les 10 a l'església parroquial de Sant Julià de Lòria i estarà restringit a la família, per decisió d'aquesta, i al cap de Govern, Xavier Esport i la síndica, Roser Suñé. La missa serà oficiada pel copríncep i arquebisbe d’Urgell.

Des d'aquest diumenge les banderes dels edificis oficials estaran a mig pal. El Govern habilitarà un llibre de condolences a la planta baixa de l’edifici administratiu perquè tots els ciutadans que vulguin puguin deixar un missatge pel primer cap de Govern.

El llibre està disponible dilluns de les 10 a les 14 hores i des de les 15 i les 17 hores i dimarts des de les 8 hores fins a les 17 hores ininterrompudament.

Òscar Ribas Reig pronunciant un discurs en un homenatge que se li va fer al Consell General.

Relacionat

Mor el primer cap de Govern Òscar Ribas Reig

Comentaris

Trending