Andorra Endavant tindrà el nucli dur de l’executiva al capdavant de la llista nacional

Carine Montaner tindrà Noemí Amador de 2 seguida de Marc Monteagudo, Verónica Fernandes, Antonio Martínez i Isabel Orobitg mentre treballa per tancar territorial també a Encamp

L'executiva d'Andorra Endavant: d'esquerra a dreta, Marc Monteagudo, Carine Montaner, Noemí Amador, Isabel Orobitg, Verónica Fernandes i Antonio Martínez.
L'executiva d'Andorra Endavant: d'esquerra a dreta, Marc Monteagudo, Carine Montaner, Noemí Amador, Isabel Orobitg, Verónica Fernandes i Antonio Martínez. ANDORRA ENDAVANT

Andorra Endavant tindria embastades tant la llista nacional com un mínim de tres territorials a Andorra la Vella, Ordino i Sant Julià. Així ho assegura la seva màxima responsable, Carine Montaner. A la candidatura estatal, Noemí Amador seria la número 2 i un altre nom destacat seria el de l’ex directora d’Interior, Isabel Orobitg. De fet, el “nucli dur” de l’executiva de la formació serà qui encapçali la proposta.

El treball continuarà, ben segur, les pròximes hores. Centrat especialment a intentar tancar una quarta territorial, a Encamp. Segons ha explicat Montaner, Andorra Endavant estarà present a tres: Sant Julià, Ordino (Jorgina Bringué i Eva Font) i Andorra la Vella (Elisa Muxella i Didac Tomàs). I també a la circumscripció nacional. La presidenta de la formació assegura que ja té tancat tots els requisits -candidats i signatures- per aquestes quatre llistes.

Justament, pel que fa a la nacional, Montaner aposta per envoltar-se de persones de la màxima confiança. Aquelles que des del primer moment que va decidir impulsar una formació li han donat suport. Així, els membres de l’executiva seran els qui l’acompanyin en els primers números de la candidatura.

Noemí Amador -vicepresidenta- ocuparà el segon lloc, seguida del secretari general, Marc Monteagudo, de 3. El 4 serà per Verònica Fernandes -responsable de relacions internacionals- i el 5 per Antoni Martínez. En sisena posició hi serà l’advocada Isabel Orobitg, que anys enrere havia ocupat el càrrec de directora del departament d’Interior.

Comentaris

Trending