Andorra Endavant demana renegociar a la baixa la compra de l’antic hotel Àrtic

El grup parlamentari s'ha reunit aquest dimecres amb els ministres Conxita Marsol i Raül Ferré

Comentaris

Els ministres Conxita Marsol, i Raül Ferré amb la presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner.
Els ministres Conxita Marsol, i Raül Ferré amb la presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner. ANDORRA ENDAVANT

El grup parlamentari d'Andorra Endavant ha demanat una renegociació amb els propietaris de l'antic hotel Àrtic d'Andorra la Vella. Està a la venda per nou milions d'euros i la formació considera el preu massa excessiu tenint en compte la tipologia dels pisos. Els consellers del partit s'han reunit aquest dimecres amb els ministres Conxita Marsol i  Raül Ferré. 

Els ministres han comentat que ja el Govern anterior s’havia compromès per la compra d’uns edificis i que ara calia escripturar-los davant de notari i reformar-ne alguns.Segons informa Andorra Endavant en un comunicat s’ha fet una exposició detallada de la qüestió amb un compromís de transparència absoluta.

Marsol presentarà a la sessió del Consell General del proper 12 de juliol l'aprovació d'un crèdit extraordinari de 28 milions d'euros per tal de comprar l'edifici de l'antic hotel Àrtic i per fer diverses reformes en altres edificis. 

A més els ministres han anunciat la comprar un bloc de pisos a Arinsal per cinc milions d’euros per posar al mercat 44 pisos a preu assequible. Per acabar,  A Andorra Endavant ha suggerit a la ministra Marsol de negociar amb Andorran Banking o amb cada banc l’adquisició de pisos que s’han quedat a l'entitat bancària per impagament de les hipoteques.

 

Comentaris (5)

Trending