Acc!ó s’estrena a Bucarest com a partit d’ideologia liberal reconegut a Europa

Pallarés, Costa i Taouil participen en diverses activitats del consell executiu del grup polític ALDE

Comentaris

Costa, Pallarés i Taouil a Bucarest.
Costa, Pallarés i Taouil a Bucarest. Acc!ó

La presidenta d’Acc!ó, Judith Pallarés, el vicepresident de la formació, Ferran Costa, i el secretari de relacions internacionals, Abdou Taouil, han participat aquests divendres i dissabte en el consell executiu del grup polític ALDE a Bucarest. És la primera participació d’Acc!ó després de la seva acceptació com a nou partit d’ideologia liberal a Andorra dins de l’agrupació europea ara fa poc més d’un any.

Durant el congrés, els integrants d’Acc!ó han pogut prendre part a les ponències organitzades, entre les quals destaquen la de ‘La discapacitat durant l’any europeu de les habilitats inclusives en el mercat laboral’, on s’han compartir bones pràctiques envers la inclusivitat laboral de les persones amb diversitat funcional, i la sessió ‘Com fan campanya les dones de les formacions liberals’, on s’han posat èmfasi als reptes electorals que han d’afrontar les dones polítiques que han accedit amb èxit a càrrecs electes.

Tanmateix, els membres de la delegació d’Acc!ó han participat en les diferents ponències vinculades a la preparació del manifest liberal de cara a les eleccions al parlament Europeu al juny del 2024. En la trobada, Pallarés va compartir les seves inquietuds respecte els darrers serrells de les negociacions de l’acord d’associació, com són els serveis financers o la transitorietat amb les telecomunicacions, amb l’Eurodiputat Ilhan Kyuchyuk, ponent del dossier de l’acord al parlament Europeu i copresident de l’ALDE.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending