“L’habitatge és un dret no un negoci”

(AMB VÍDEO) El maldecap de trobar i poder pagar un pis quan s’acaba el contracte de lloguer centra la preocupació de molts dels manifestants

"L'habitatge és un dret no un negoci"

El difícil accés a l'habitatge ha estat un dels principals motius que ha portat la gent a sumar-se a la manifestació d'aquest dijous al vespre convocada per la plataforma sindical. Això i l'elevat cost de vida que provoca que famílies amb feina es trobin sense sortida si se'ls notifica que han de deixar el pis on són ara. Aquest és només uns dels casos que alguns manifestants han explicat a l'Altaveu Mèdia: "Tenim feina, però no podem dedicar un sou sencer a pagar el lloguer".

També molts dels cartells que ensenyaven els participants portaven missatges relacionats amb l'habitatge. Una inquietud que compartien tant famílies amb fills com joves que han marxat de casa els pares i tenen problemes per passar el mes. Durant tot el recorregut, des de la plaça Coprínceps d'Escaldes fins a la Plaça Guillemó d'Andorra la Vella, s'ha vist moltes pancartes i cartells on es demanava un habitatge digne i s'afirmava que "L'habitatge és un dret no un negoci".

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending