L'home que amenaçava en llançar-se al buit des d'un teulat estaria fent treballs de pintura en l'edifici

Dotacions de policia i bombers s'han hagut de mobilitzar aquest matí per fer deposar la seva actitud una persona que estava enfilada al capdamunt d'un immoble al carrer Maria Pla d'Andorra la Vella

-
-
Dotacions de policies i bombers s’han hagut de mobilitzar poc abans del migdia d’aquest dimarts per fer deposar de la seva suposada determinació de llançar-se al buit un home que es passejava amb poca roba i aparentment en un alt estat d’embriaguesa pel teulat d’un edifici del carrer Maria Pla d’Andorra la Vella. Després d’una estona d’estira-i-arronsa tot plegat hauria quedat en un ensurt. L'home seria un no resident de 35 anys que està clar que no vivia a l'immoble i que la policia treballa amb la hipòtesi que hi estaria fent algunes tasques de pintura. Encara que no està clar si en tot el bloc o sols en algun pis concret.

Vers les 11 del matí s’hauria rebut l’avís i tant agents de policia com dels bombers han acudit al lloc dels fet, en un edifici que fa xamfrà entre el carrer Maria Pla i Ciutat de Consuegra, a la zona de Prada Ramon de la capital. El fet ha aixecat certa expectació entre els vianants i veïns. Al final, un agent de policia ha aconseguit arribar fins on era l’home i després de mantenir una conversa hauria acabat convencent-lo que el millor era que tornés cap a dins l’edifici.Malgrat que l’avís inicial era que hi havia un home passejant en un teulat tot advertint que estava disposat a llançar-se al buit, encara no està del tot clar. Però sí que era el que hauria exclamat des de dalt el teulat estant i el que haurien sentit els transeünts que passaven pel carrer i que han donat l'alerta. Una vegada que el policia 'negociador' l'ha fet deposar de la seva actitud, han estat els serveis sanitaris els que s'han fet càrrec de l'home, visiblement alterat.

Una ambulància ha traslladat el malaurat protagonista de l'incident fins a l'hospital, on se li haurien de practicar tot de proves mèdiques psiquiàtriques per comprovar què passa a l'home, que més enllà de l'alteració no presentava cap altra lesió ni ferida.

Comentaris (1)

Trending