Podem Andorra qualifica d'èxit la protesta

La formació política manifesta que la concentració d'aquest dimecres demostra que el poble vol una gestió de Govern diferent

Comentaris

-
-

La formació política Podem Andorra en referència a la concentració d’aquest dimecres, 16 de gener, contra les retallades dels drets afirma que "per nosaltres, altra vegada un èxit". Consideren que malgrat que la protesta estigués convocada a les set de la tarda i que aquesta no fos una hora fàcil "ha vingut molta gent" cosa que demostra "altra vegada, que la veu del poble vol una gestió de govern diferent". Podem agraeix la implicació de "totes i tots els que han vingut", així com de tots els grups que han treballat per fer-ho possible.

Adrià Ortún, membre de Podem Andorra, va ser present a la manifestació i juntament amb el secretari general de la Unió Sindical (USd’A), Gabriel Ubach, van demanar als assistents que a l'hora de votar als propers comicis ho facin pensant a qui no han de votar.

El membre de la formació va lamentar en la protesta, que la classe dirigent d'Andorra no es preocupi per donar drets als estrangers que viuen al Principat i que “treballen per aixecar al país”. I en reiterades ocasions va repetir als assistents si “tenim una democràcia feudal o actual”.

Podem Andorra manifesta metafòricament que ara les "aigües del riu de la vida d'Andorra baixen diferent" i que la formació acompanya i motiva aquesta vida per tal que "sigui la força en el present i futur del nostre país".

-

Relacionat

“Serem aquí totes les vegades que faci falta”

Comentaris

Trending