Pintat es mostra “predisposat” a encapçalar una nova plataforma de caràcter nacional

L’actual conseller general president del grup parlamentari mixt assegura que el projecte que impulsa amb els companys s’hauria de començar a visualitzar a mitjan gener

Josep Pintat durant l'entrevista 'La Rèplica'.
Josep Pintat durant l'entrevista 'La Rèplica'.
El conseller general i president del grup parlamentari mixt, alhora que líder d’Unió Laurediana (UL), Josep Pintat, està “predisposat” a encapçalar el projecte polític conegut com a tercera via, que voldria que fos “una plataforma àmplia” que pogués formalitzar una llista nacional i quatre o cinc candidatures territorials que hi estiguessin associades.

Pintat ha assegurat en declaracions al programa ‘La Rèplica’ d’Andorra Televisió que disposa del suport de la resta de parlamentaris d’UL i dels independents de la Massana per encapçalar “un posicionament diferent” dels que hi ha actualment estructurats com a formacions polítiques. I ha explicat que ell en primera persona ha fet les “reflexions personals, familiars i polítiques” necessàries i està “predisposat” a liderar “un projecte de caire nacional”.

El polític lauredià ha assegurat que a mitjan gener serà el moment de començar a visualitzar el resultat dels múltiples contactes que s’han anat realitzant. I ha reconegut, per exemple, que ha mantingut contactes amb responsables del grup d’opinió Virtus Unita. Les trobades haurien servit per intercanviar parers i visions sense que s’hagués arribat a cap acord concret, com, de moment, no hi ha un acord tancat amb res ni ningú. Això sí, Pintat té clar que el seu projecte s’ha de centrar en persones i no en estructures de partit.

Finalment, i en relació a les sensacions que rep en el moment que es troba amb ciutadans de diverses parròquies per exposar-los la seva intenció d’impulsar una nova plataforma nacional, Pintat ha afirmat que “estem notant que hi ha preocupació” perquè la “crisi” perdura i perquè s’han dut a terme molts canvis i moltes transformacions a molts nivells però “no funcionen. No es veuen els resultats que s’haurien de veure”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.