Pesca elèctrica al riu Gran Valira per ‘salvar’ truites abans d'una obra

És una operació habitual i preparatòria amb anterioritat a dur a terme una actuació urbanística que afecti el curs fluvial

-
-
Funcionaris del departament de Medi Aquàtic del ministeri de Medi Ambient, banders i integrants del torn d’agost de l’equip de manteniment dels Refugis d’Andorra han dut a terme aquest dimecres una pesca elèctrica al riu Gran Valira per mirar de pescar, vives, tantes truites com fos possible.

Aquesta operació es du a terme sempre que qualsevol obra ha d’afectar el curs del riu. L’objectiu és salvar tantes truites -l’espècie piscícola per excel·lència del Valira- com sigui possible i que els treballs que s’hagin de fer no les afecti. L’operació és més habitual del que pot semblar. Són moltes les actuacions urbanístiques que afecten el riu.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.