Perfumeria Júlia fitxa Alfonso Torreño com a responsable de màrqueting

El grup empresarial andorrà ja havia plantejat amb anterioritat la incorporació de qui fins a mitjan gener va ser el director general de Grandvalira, que encara està en el procés de selecció del relleu

-
-
El fins fa cinc setmanes director general de Grandvalira Alfonso Torreño s’incorpora al grup Perfumeria Júlia com a responsable de màrqueting. Empresa i professional haurien tancat el pacte laboral fa pocs dies. No és la primera vegada que la cadena perfumera andorrana pretén el fitxatge de Torreño, que justament va arribar al domini esquiable com a expert en màrqueting, que és la seva especialitat, procedent de Port Aventura.

Torreño va sortir de Grandvalira a mitjan mes passat, després de pràcticament dotze anys a la companyia. Una pèrdua de confiança per part de les societats que configuren Nevasa va conduir finalment a un acomiadament no causal, malgrat que es va publicitar com un acord entre les dues parts. Torreño, que ha liderat els anys de millors resultats de Grandvalira, havia sofert un gran desgast durant les dues temporades llargues que sobre el domini va penjar l’espasa de Dàmocles de la fractura.

L’executiu del màrqueting sempre va tenir la intenció de quedar-se al Principat, una vegada es va consumar la seva marxa de Grandvalira. Finalment, hauria acceptat la proposta de Perfumeria Júlia, fonts properes a la qual han assegurat que fa temps que hi havia el convenciment dins el grup empresarial que s’anava coix en matèria de màrqueting. Amb l’aterratge de Torreño s’hauria de reforçar just aquesta àrea de la companyia.

Mentrestant, Nevasa continua a la recerca de la persona que hagi de substituir Torreño. Ja abans que sortís el llavors director general s’havia posat en marxa un procés de selecció, però la prudència i discreció amb què havia de treballar l’empresa especialitzada en la recerca d’alts executius era complexa. Amb la sortida de Torreño ja oficialitzada, i una vegada ja es pot informar els candidats de quina és la posició laboral que s’ofereix, l’escenari és diferent.

No obstant això, com que la temporada d’estiu propera i fins i tot bona part de la campanya hivernal 2020/2021 ja estan molt encarrilades, la pressa és relativa. De fet, el procés de selecció tampoc no és fàcil i la designació no es preveu en cap cas immediata. Un termini raonable seria poder tancar el recanvi de Torreño entre abril i maig, encara que aquesta data, segons les fonts consultades, és del tot orientativa.

Comentaris (4)

Trending