Per Meritxell tot s’hi val: tres dies treballant la nit sencera

Veïns de Pau Casals han d’alertar la policia davant la feina incessant dels operaris amb la maquinària, però les empreses tenen un permís especial per treballar tres dies fins les 7 del matí

-
-

La proximitat del 3 d’agost, dia que han d’estar acabades, per contracte, les obres de remodelació i embelliment de l’avinguda Meritxell s’acosta. I malgrat com estan d’avançats els treballs, encara falten detalls importants. Especialment en les zones adjacents a la via principal. I és tanta la urgència que els veïns del carrer Pau Casals i rodalia han passat, en alguns casos, una nit bonica. De fet, la intervenció de la policia va evitar, aparentment, que el trepant funcionés tota la nit. Però els permisos per treballar fins les 7 del matí hi són.

Veïns de la zona van posar-se en contacte, primer, amb el comú. I, després, amb la policia. Al carrer Pau Casals, passades les 10 de la nit, hora en què habitualment s’aturen els treballs a l’avinguda Meritxell, les màquines anaven a tot drap. I el soroll era insuportable. Els interlocutors comunals van informar que hi havia les autoritzacions corresponents per treballar tota la nit. Davant la incredulitat dels comunicants, es va cercar després la intervenció de la policia. Al cap de poc, una patrulla del cos es va acostar al lloc. I va requerir els permisos pertinents.

Davant les queixes i la intervenció policial, els treballs es van desplaçar cap a l’avinguda Consell d’Europa, amb una incidència directa menor sobre habitatges

Fonts del cos han confirmat la intervenció i han indicat que, efectivament, els operaris disposen d’un permís especial per treballar els dies 25, 26 i 27, de nit, fins les 7 del matí del dia següent. I a les 8 ja s’inicien els treballs ordinaris d’embelliment de l’avinguda. Les mateixes fonts han indicat que “parlant la gent s’entén” i els operaris es van allunyar de la zona on venien les queixes i es va donar per solucionada la incidència. Segons fonts veïnals, efectivament, els operaris van marxar de Pau Casals i van centrar la seva activitat en l’avinguda Consell d’Europa.

De fet, haurien estan fent treballs preparatoris per reasfaltar de nou la zona. Molt probablement, la capa asfàltica s’hi posarà aquesta nit. Veïns del carrer Pau Casals el que han lamentat és que sent com és un vial que ara mateix, degut a les obres a Meritxell, està tancat, no s’aprofitin les hores diürnes per fer depèn de quines tasques. I que es pretengués usar el trepant de matinada quan els veïns, evidentment, estan reposant.

Etiquetes

Comentaris

Trending