Pas de la Casa i Grau Roig s’estrenen amb molt bona nota

Les precipitacions caigudes la nit anterior a la posada en marxa dels dos sectors encampadans de Grandvalira més el temps assolellat a les hores centrals del dia fan superar les expectatives

-
-
Els sectors ‘grandvalerians’ del Pas de la Casa i Grau Roig han estrenat la temporada amb molt bona nota i millors expectatives de les esperades. Les precipitacions caigudes hores abans de la posada en marxa de les pistes més el temps assolellat que ha lluït en les hores centrals del dia han possibilitat una jornada de notable qualitat per als amants de l’esquí.

La preobertura del Domini de la Neu ha superat les expectatives gràcies a les nevades durant la nit de divendres, que han ajudat a augmentar entre 10 i 20 centímetres uns gruixos de neu que oscil·len actualment entre els 15 i els 40 centímetres de neu pols. A més, el sol ha lluït durant gran part de la jornada inaugural malgrat que les previsions no eren tan optimistes i ha ajudat a que els esquiadors poguessin disposar d’unes condicions més que satisfactòries, amb bon temps i una neu en òptimes condicions tot i ser encara pretemporada.

S’esperen més nevades i baixes temperatures durant la nit d'aquest dissabte i les condicions meteorològiques d’aquests dies estan garantint la producció de neu amb els canons, fet que està permetent Grandvalira treballar intensament per poder obrir la resta de sectors de cara al dia oficial d’obertura, el 30 de novembre.

Quant al sector ordinenc de Grandvalira, Arcalís, que ja va obrir portes el cap de setmana passat, ha vist com durant els darrers dies s’han obert més instal.lacions i s’ha ampliat la superfície esquiable fins al 65% de la seva capacitat. Una copiosa nevada ha acomiadat el dia, augmentant els gruixos fins als 60 centímetres de neu pols. 

Comentaris

Trending