Veïns de la zona de Camp de Perot de Sant Julià demanen càmeres ‘anti-pixum’ de gossos

Els residents al passeig que uneix el citat carrer amb Mossèn Marfany estan farts que l’espai hagi esdevingut un gran urinari de cans i demanen vigilància per poder detectar els incívics

Taques d'orins de gossos al vial en qüestió.
Taques d'orins de gossos al vial en qüestió.

Davant l’auge de veus defensores dels drets dels animals, dels gossos en particular, veïns de la zona de Camp de Perot de Sant Julià reclamen que el primer que han de fer els propietaris dels cans és conscienciar aquells homòlegs que no són cívics perquè ho siguin. Els veïns d’aquesta zona estan decidits a demanar al comú la possibilitat d’instal·lar càmeres al vial que va entre Camp de Perot i el carrer Mossèn Enric Marfany per intentar enxampar les persones que permeten que els seus cans hagin convertit l’indret en una mena d’urinari per als animals de quatre potes.

Veïns de la zona han descrit com de desagradable és tot sovint haver de caminar entre orins dels animals, que inunden l’espai. En aquest sentit, els afectats indiquen que “hi ha cada cop més propietaris de gossos que es volen alçar contra les taxes, mentre que hi ha veïns que tenim clar que el que s’hauria de fer és encarir més aquesta taxa per veure si els incívics prenen consciència. Aquelles persones que no tenim animals no tenim perquè haver de suportar aquest desgavell higiènic”, han assegurat, tot demanant al comú si pot fer el control pertinent.

 

 

Comentaris (9)

Trending