Veïns de Juberri demanen que es reguli l'accés de vehicles a la zona dels jardins contemporanis

L'estiu i el darrer pont del Pilar han acabat amb la paciència dels residents, especialment els del carrer del Bosc

Comentaris

Jardins de Juberri.
Jardins de Juberri. ALTAVEU

Veïns de Juberri han demanat al comú de Sant Julià de Lòria que controli l'accés dels vehicles dels visitants dels jardins contemporanis de Juberri. La situació s'ha agreujat durant aquest estiu i en el darrer pont del Pilar. La situació és especialment preocupant al carrer del Bosc, una zona residencial.

Els jardins contemporanis s'han convertit en un atracttiu turístic però també per un problema per als veïns del carrer del Bosc, estret i en pujada on circulen autobusos i camionetes que tenen problemes a l'hora de maniobrar i quan s'aparquen no deixen espai per al pas d'un vehicle d'emergències. Més d'un resident s'ha trobat amb algun cop al seu vehicle o alguna ratllada provocada per vehicles de visitants. Sovint i en cap de setmana, no poden sortir del pàrquing de casa perquè hi ha vehicles aparcats.

Es queixen que no hi ha cap agent de circulació, ni cap responsable dels jardins, que són de propietat privada, controlant el trànsit i demanen que ja de cara al pròxim pont de la Puríssima hi hagi algú que ho gestioni, així com durant la pròxima temporada d'estiu que és quan són més nombroses les visites.

L'espai verd, creat el 2005 per una família resident a la localitat, és un dels llocs més originals d'Andorra. Està situat a 1.250 metres d'altitud, en un vessant des d'on es pot gaudir d'unes vistes espectaculars de la vall. Aquesta panoràmica permet contemplar una estampa clàssica de naturalesa pirinenca que contrasta sorprenentment amb uns jardins modelats per la mà de l'home.

Comentaris (3)

Trending