Veïns de la Comella demanen que la línia de bus que arriba fins a la presó s’allargui ‘a la demanda’

Un grup de residents en aquella zona d’Andorra la Vella ja ha fet la petició al comú, que ha estat desatesa, i consideren que és un greuge més encara ara que el transport públic ha passat a ser gratuït

Un dels vehicles del servei de bus comunal d'Andorra la Vella circulant per la parròquia.
Un dels vehicles del servei de bus comunal d'Andorra la Vella circulant per la parròquia. Toni Solanelles

Residents en les urbanitzacions que hi ha a la zona de la Comella, a Andorra la Vella, demanen que la línia de bus que actualment arriba només fins a l’altura del centre penitenciari s’allargui fins més amunt, on “cada vegada hi ha més habitatges”. Si escau, asseguren els veïns, que ja han fet la petició al comú, no cal que sigui un allargament fixe, només a la demanda. Se senten víctimes d’un greu comparatiu amb altres punts de la parròquia i més encara ara que el transport públic és gratuït.

Entenen els residents que promouen la reclamació que potser encara no hi ha una massa crítica excessiva per estendre una línia regular, que justament va suprimir l’anterior corporació per la baixa utilització que presentava. Per això demanen -i de moment el comú no ha atès la petició- que el trajecte que va fins la presó s’allargui sempre que hi hagi una sol·licitud. La supressió de l’antiga línia, admeten els veïns, no té a veure amb l’actual corporació, “però l’actual equip comunal no ha fet res per restituir-la tot i les nostres peticions”.

Els veïns a la Comella recorden també que en aquella zona “cada cop hi ha més habitatges, hi ha el British School, el camí del Tamarro, etcètera. Però paradoxalment és dels pocs llocs a Andorra on no arriba el servei comunal de transport públic”. I els residents que promouen la demanda fan encara una altra declaració d’intencions: “Donem suport a la iniciativa de promoure un desplaçament sostenible amb el bus i que cada vegada sigui més car aparcar a la ciutat, però nosaltres no podem beneficiar-nos d'aquestes mesures tant positives i no és just.”

Comentaris (4)

Trending