Usuaris de l’aparcament situat a tocar del carrer Bonavista denuncien la deixadesa a la instal·lació

Al pàrquing hi ha sol de graveta, un bon nombre de foradades, brutícia, moltes tifes de gossos i, fins i tot, algun cotxe abandonat

El pàrquing situat entre el carrer Bonavista i Gil Torres
El pàrquing situat entre el carrer Bonavista i Gil Torres Cristian Cortés

Alguns dels usuaris de l’aparcament de Ciutat de Valls situat entre el carrer Bonavista i Gil torres han mostrat la seva disconformitat amb la deixadesa de les instal·lacions. Concretament, han manifestat que el sol és de graveta, hi ha moltes foradades, tifes de gossos, brutícia i, fins i tot, algun cotxe visiblement abandonat. La tarifa mensual per aparcar a l’espai descobert és de 40 euros, amb l’avantatge pels abonats de poder accedir-hi encara que el rètol de l’entrada anunci que està complet.

Segons les fonts consultades, abans que el comú de la capital instal·lés les barreres i comencés a cobrar per la instal·lació, l’estat de l’espai era encara pitjor. És a dir, que es van dur a terme actuacions per millorar l’aparcament, però no les suficients. De fet, en els darrers dies s’haurien tapat amb formigó algunes de les foradades, però abans que s’assentés els cotxes van passar per sobre i la superfície es va deformar.

A més, molts veïns de la zona treuen a passejar els gossos al pàrquing i, bona part d’ells, no recullen les deposicions de les seves mascotes. Una situació que s’ha agreujat després que el berenador que hi ha a tocar de l’aparcament es tanqués amb l’objectiu d’evitar la propagació de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending