Tornen els dimecres de música en directe amb les Nits Obertes

A la plaça Major d’Ordino es podrà gaudir totes les setmanes, a les 21 h, d’un gran ventall de concerts

Guillem Tudó.
Guillem Tudó. Comú d'Ordino

Ordino torna a oferir música en directe els vespres a la plaça Major. El tret de sortida es donarà el 14 de juliol amb la formació liderada per la vocalista Laura Estiarte, de la banda de blues i soul Iarakè & Ginger. Els concerts es faran els dimecres a les 21 h, a excepció del programa On – Carrer, que es farà el 21 de juliol i ocuparà tres escenaris diferents.

On – Carrer portarà les actuacions de Martha Roquet, a les 19 h a la plaça Major; Julia Amor, a les 19:45 h als jardins Areny – Plandolit i Guillem Tudó, a les 20:30 h al Prat de Call. Guitar Bellows tancarà les nits de juliol, amb un repertori eclèctic que va del gypsy jazz al tango. D’altra banda, el duet format per l’acordionista Pilar Planavila i Manu Suárez de la Vega, guitarrista, versionen Reinhardt, Paco de Lucía i Piazzola, entre d’altres.

Les Nits Obertes seguiran el mes d’agost amb el rockabilly de Manu & The Vodka’s el 4 d’agost i la banda de blues Shuffle Express, l’11 d’agost. El programa es tancarà el 18 d’agost amb Fratelli La Strada, establerts a Itàlia amb a violinista i cantant andorrana, Ana Galba.

Les darreres edicions de les Nits Obertes han estat una clara aposta pel talent local amb els músics del país com a protagonistes. La proposta sorgeix per atreure el públic al carrer amb el bon temps i dinamitzar la restauració i els bars d’Ordino, que omplen les terrasses amb el públic assistent. Aquesta ha estat una de les poques activitats que es van mantenir l’any passat malgrat la pandèmia. Aquesta edició l’aforament serà limitat i caldrà fer reserva prèvia. En cas de mal temps, els concerts de juliol es traslladarien a l’ACCO i els del mes d’agost a la sala La Buna.

Cartell Nitsobertes 2021
Cartell Nits Obertes 2021
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending