Sorpresa en veure ‘exposats’ en un aparador d’Arinsal rètols ‘desapareguts’ del parc del Comapedrosa

Les persones que van trobar les plaques trencades haurien advertit al comú, que ja ha encarregat senyalitzacions per restituir-les, i haurien demanat permís tàcit per poder-se-les quedar

Els dos rètols al peu de l'aparador.
Els dos rètols al peu de l'aparador.

Ciutadans d’Arinsal i alguns comerciants competidors haurien mostrat la seva sorpresa perquè en un aparador d’un establiment de material esportiu de la localitat massanenca, enmig del decorat que s’hi ha posat, i apareixen dos rètols procedents de les senyalitzacions que s’usen de forma habitual al parc natural del Comapedrosa i que n’haurien desaparegut.

Els rètols formen part del de l’escenografia comercial, per dir-ho d’aquesta manera. I estan trencats d’un lateral, el que porta el suport amb què es fixa al pal. Hores d’ara, no es vau cap mala intenció ni mala fe amb la utilització d’un material ja caduc, per dir-ho d’aquesta manera. De fet, fa uns dies, i una vegada ja detectada la desaparició dels rètols, unes persones van contactar amb el comú advertint de la localització, metres enllà del pal on havien d’haver estat col·locades, de les plaques. Alhora, es demanava també poder-se-les quedar.

Hores d’ara, en principi no sembla que hi hagi d’haver cap problema. El comú considera els senyals com a elements en desús. Com es fa en altres casos quan hi ha ventades o qualsevol altra incidència, quan es va detectar que faltaven els rètols, es van encomanar noves senyalitzacions per restituir-les i no s’ha donat més voltes ni més importància a l’afer, per molt que ara hagin aparegut les marques metàl·liques en un aparador comercial.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending