Les Setmanes temàtiques de la Massana entren a la recta final

Les activitats d’estiu segueixen els protocols i el desenvolupament està sent molt positiu

Infants en una excursió a la Massana.
Infants en una excursió a la Massana. Comú de la Massana

El comú de la Massana ha dissenyat una àmplia oferta d’estiu per als infants. Com cada any, l’oferta central són els Esports d’Estiu, on es prioritzen les activitats a l’aire lliure, com les sortides a la muntanya o els jocs d’aigua. Però també s’organitzen les Setmanes temàtiques, perquè els infants aprofitin l’estiu per provar un nou esport o disciplina.

Aquesta setmana l’oferta ha estat doble ja que es podia triar entre vòlei i costura. Aquesta darrera activitat ha tingut una bona acollida i els participats han pogut confeccionar, entre altres coses, un article tan necessari en aquesta moments com una mascareta. Els nens han après tot el procés del món de la costura, des de fer al patró a tallar la roba, embastar i cosir, tant a mà com a màquina. Les Setmanes Temàtiques es tanquen la setmana que ve amb un campus de futbol. Ara bé, les activitats continuen fins a l’inici de l’escola, per donar un bon servei a les famílies.

El conseller d'Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet assegura que s’està aconseguint l’objectiu que els infants es diverteixin, garantint la seguretat sanitària, ja que se segueix un estricte protocol. Per exemple, s’han habilitat diferents punts d’acollida i recollida per evitar acumulacions de persones.

Els monitors han d’anar sempre amb mascareta i els infants també, quan estiguin fora de la seva unitat de convivència. Se la poden treure mentre fan l’activitat amb el seu grup. També és molt important la neteja de les mans, que es fa de forma curosa, i la distància entre unitats de convivència.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending