La setmana de vacances escolars de Tots Sants d’Encamp prepara diverses sortides

Les inscripcions ja estan obertes per a les activitats, que es faran del 2 al 5 de novembre i portaran els nens dos dies a Port Aventura i a l’alberg de la Baronia

Cartell d'activitats del pont de Tots Sants
Cartell d'activitats del pont de Tots Sants

El comú d’Encamp obre les inscripcions per a les activitats del Llaç d’Animació, l’Àrea de Jovent i l’Espai Jove, que tindran lloc durant la setmana de vacances escolars de Tots Sants, entre el 2 i el 5 de novembre.

En el cas del Llaç d’Animació, de tres a cinc anys, els participants realitzaran diferents activitats, inspirades en la festivitat de ‘Halloween’, al complex esportiu i sociocultural i al centre esportiu del Pas de la Casa. Pel que fa a l’Àrea de Jovent, de sis a onze anys, es farà una estada de quatre dies a l’alberg de la Baronia. Per últim, des de l’Espai Jove es realitzarà una sortida de dos dies a Port Aventura.

Les places per a les diferents activitats són limitades i el preu és de 77,80 euros per als més petits i de 88,90 euros per als més grans. Els usuaris de l’Àrea de Jovent, el Club Piolet o el Carnet Jove podran gaudir d’un descompte del 10%. A més, les famílies que inscriguin un segon germà o germana tindran un descompte del 20%.

Etiquetes

Comentaris

Trending