La Serenalla s’inaugura amb un debat sobre l’agricultura sostenible

Del 15 al 18 de juliol es concentraran una vintena d’operadors comercials amb productes de tota mena al parc del Prat Gran de la Massana

Una edició anterior de la Serenalla, a la Massana
Una edició anterior de la Serenalla, a la Massana Comú de La Massana

Fins a una vintena d’operadors comercials amb productes artesanals i de proximitat, performance artístiques, espais gastronòmics i zones de pícnic, solàrium, cinema a la fresca, concerts i l’Àgora se situaran al parc del Prat Gran de la Massana. Tots ells formen la Serenalla Market, un esdeveniment d’oci multidisciplinar que tindrà lloc del 15 al 18 de juliol.

L’acte inaugural serà dijous, 15 de juliol, a les 17 h, amb el tall de cinta, i el recorregut de les autoritats pel recinte, durant el qual es podrà veure una actuació artística que combinarà dibuix i dansa corporal a càrrec de Martexu i Emma Regada. La cònsol major, Olga Molné, i la ministra d’Agricultura, Silvia Calvó, participaran al debat inaugural de l’Àgora, centrat en l’agricultura sostenible, que comptarà amb l’experiència d’emprenedors en l’àmbit de la recuperació sostenible d’aquesta activitat primària.

El cap de Govern, Xavier Espot, serà l’encarregat de donar el tret de sortida a l’Àgora del divendres, que tractarà sobre activació econòmica i les noves aplicacions de les tecnologies al món de l’empresa i la cultura. Altres temes de debat seran la veu ciutadana a les institucions, les noves dinàmiques de negoci i les teràpies per millorar l’estat emocional.

La programació de la Serenalla permet al visitant gaudir cada dia vivint noves experiències. Els organitzadors han dissenyat un protocol molt acurat per prevenir el contagi, com el sentit únic a la zona de parades, la creació de cinc espais separats per consumir els productes gastronòmics i material per a la desinfecció o la limitació dels participants als tallers.

Etiquetes

Comentaris

Trending