Sant Julià inaugura amb més il·lusió que mai la tradicional fira de Santa Llúcia

La gran novetat és el torró lauredià elaborat amb productes de la parròquia com la ratassia de la Carmeta o la mel d'Andorra

Comentaris

Les autoritats comunals i mossèn Pepe Chisvert inaugurant la fira aquest dissabte.
Les autoritats comunals i mossèn Pepe Chisvert inaugurant la fira aquest dissabte. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sant Julià de Lòria ha donat aquest dissabte al matí el tret de sortida a la Fira de Santa Llúcia amb el torró de protagonista. El cònsol major, Josep Majoral ha recordat la tradició de l'esdeveniment "que és un dels més antics del país", i ha dit que s'inaugura "amb il·lusió perquè s'acosten les festes de Nadal". La fira compleix amb tots els protocols del ministeri de Salut.

Majoral ha explicat que l'objectiu de la fira "és portar llum a les famílies en uns moments difícils". Hi h25 expositors amb el torró d'Agramunt com a gran protagonista. La majoria són d'articles nadalencs. L'aforament és del 70% de la capacitat de la plaça de la Germandat, es demana certificat Covid a l'entrada i s'ha perimetrat el recinte.

La novetat d'enguany és la presentació d'un torró elaborat amb productes de Sant Julià de Lòria amb ratassia de la Carmeta i mel d'Andorra. La idea de fer aquest torró va sorgir l'any passat amb l'empresa Virginias d'Agramunt. També es farà el joc del Catxo amb la subhasta del torró. Al llarg del cap de setmana, la fira anirà acompanyada de tallers organitzats per part de l'escola d'art i esdeveniments musicals de la mà d'Andorra Lírica i de la Coral Rocafort

La Fira està orientada a tots els públics, però sobretot pels més petits, amb tallers de garlandes, espelmes o galetes, i amb contacontes. Entre les diferents activitats musicals, hi haurà el concert de Disney a càrrec d'Andorra Lírica i el concert nadalenc per part de Vibrand en Clau de Soul. La fira estarà oberta entre les 10 i les 20 hores.

 

Comentaris

Trending