Sant Julià celebra Sant Sebastià sense escudella però amb assemblea de la Germandat i la missa

L'entitat es reunirà amb la Creu Roja per poder col·laborar amb el centre de dia de la parròquia laurediana

Josep Majoral durant la seva intervenció a l'assemblea de la Germandat de Sant Sebastià.
Josep Majoral durant la seva intervenció a l'assemblea de la Germandat de Sant Sebastià. Altaveu

La pandèmia ha limitat la celebració dels actes de Sant Sebastià a Sant Julià de Lòria a l'assemblea de la Germandat i la missa, i sense escudella ni repartiment de pans. Durant l'assemblea, el cònsol major Josep Majoral ha informat del lliurament de claus a la Creu Roja per a la gestió del centre de dia de la parròquia. Sant Sebastià és vot de poble a la parròquia.

Josep Majoral ha donat les gràcies a la Germandat ja que la idea del centre de dia va sorgir de l'assemblea de l'any passat. Des de l'associació s'ha anunciat que col·laboraran amb la Creu Roja d'una manera simbòlica. Es reuniran amb el seu director per saber si poden efectuar alguna aportació. La Germandat renovarà l'any vinent la seva junta directiva i ara busquen un relleu en el lloc d'infermera que va quedar vacant a causa de la mort, l'any passat, de Paquita Fiter.

La Germandat de Sant Sebastià va ser fundada l'any 1861 tot i que no va ser autoritzada pel Consell General fins al 1890. Té per objectiu la prestació de socors mutus entre els seus associats, l'assistència dels germans malalts i l'acompanyament dels germans difunts fins a la sepultura. Els darrers anys va impulsar la instal·lació d'una sala de vetlles a Sant Julià de Lòria  i la posada en marxa del centre de dia. El seu president és Enric Naudi.

Comentaris (1)

Trending