El Saló de la Infància tornarà a Encamp i al Pas... però ja l’any vinent

El comú torna a apostar el pròxim Nadal per un programa d’activitats sota el nom ‘Indret Màgic’, tot i que el primer concurs per contractar-les ha quedat desert ja que les propostes no han convençut

Un instant de la darrera edició del saló de la infància a Encamp.
Un instant de la darrera edició del saló de la infància a Encamp.

Encamp haurà de canviar de plans amb la nova edició de l’Indret Màgic, el programa d’activitats de Nadal per als dos nuclis urbans de la parròquia. El concurs que es va convocar que contractar l’empresa que es fes càrrec del cicle no ha tingut el resultat esperat. Les propostes presentades no han convençut. Per això, s’ha declarat desert i, ara, es preveu un nou procés per poder reformular la programació. I, ja de cara a l’any vinent, es recuperarà el Saló de la Infància, després de tres anys.

La idea de la corporació era anar més enllà que els tradicionals actes vinculats a l’arribada del Pare Noel i dels Reis d’Orient. Es volia una programació infantil que suposés una certa diferenciació amb altres parròquies. Ara fa unes setmanes, es va convocar la licitació pel que havia de ser una nova edició de l’Indret Màgic, que l’any passat es va valorar molt positivament.

Les propostes rebudes, però, no han convençut. Així ho han explicat fonts comunals. “No responen a les necessitats per presentar una bona programació durant els dies festius de Nadal”, han apuntat. Per això, s’ha decidit que no s’adjudiqui res. En termes oficials: el concurs es declara desert.

Ara, es vol “un nou procediment” que permeti “més opcions” de cara a aquesta sèrie d’actes, tant a Encamp com al Pas de la Casa. S’admet que això suposarà que “l’Indret Màgic no serà exactament com l’any passat”. En canvi, “es busca poder concentrar les activitats en menys dies i més centrades en tallers i espectacles de qualitat i en un espai interior”, aprofitant, en aquest darrer cas, que la situació sanitària ha millorat considerablement.

Serà, de fet, un pas intermedi. Ja de cara al Nadal del 2023 s’aposta per recuperar el tradicional Saló de la Infància i la Joventut. L’esdeveniment, cal recordar, es va haver de suspendre el 2020 i el 2021 per culpa de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19. I enguany tampoc es farà. Això sí, “l’any vinent es vol tornar a fer”.

Comentaris

Trending