El Roser de la Massana queda reduït a quatre actes

La decisió s'ha adoptat per la situació de la pandèmia i pel fet que dos membres de la comissió de festes hagin donat positiu la qual cosa ha provocat que el comú es faci càrrec de l'organització

Comentaris

El repartiment de roses és un dels actes que es manté.
El repartiment de roses és un dels actes que es manté. ARXIU

El Roser de la Massana comptarà finalment amb quatre actes. S'ha decidit suspendre l'hamburguesada, el torneig de futbol, i la bicicletada que s'afegeixen als ja anunciats balls de nit. Així el programa queda limitat a la missa solemne amb les autoritats, el ball de l'Esbart de les Valls del Nord, l'espectacle infantil i un concert de tarda de l'Orquestra Mediterrània.

En un missatge publicat a les xarxes socials, els organitzadors  consideren "més responsable" no fer cap acte per la situació sanitària que viu actualment el país i reservar totes les energies per a la festa major "ja que volem ser part de la solució i no del problema". El descontrol que es va viure el passat cap de setmana durant el primer dia del Roser d'Ordino va fer que es decidís suspendre les activitats nocturnes a la Massana.

El conseller de Cultura, Guillem Forné ha agraït la predisposició i la feina de la Comissió de Festes que ha demostrat, al llarg d’aquesta pandèmia, una responsabilitat admirable. Haurien dut a terme tots els actes, ara anul·lats, amb la major serietat, respecte i compromís amb les mesures sanitàries, però hem de tenir en compte que l’afluència és molt difícil de controlar". Aquest dissabte també té lloc la festa major al quart d'Anyós amb la tradicional benedicció de vehicles. 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending