El quartet de clarinets Banús, part de la programació d’estiu a la Massana

Les activitats culturals de la parròquia s’han concebut per arribar a tots els públics i potenciar els espais a l’aire lliure del poble

Comentaris

El quartet de clarinets Banús
El quartet de clarinets Banús

Els Dijous a la Fresca, una de les principals activitats d’aquest mes a la Massana, té l’objectiu de posar en valor els artistes del país. Així, aquesta setmana la proposta arriba de la mà del quartet de clarinets Banús. En general, la programació cultural de la parròquia està concebuda per arribar a tots els públics, d’una forma divertida i lúdica, i potenciant els espais a l’aire lliure.

El quartet de clarinets Banús està format per Oriol Codina, Joan Roca, Unai Gutiérrez i Jordi Casas. Conjuntament, interpretaran diferents peces originals per a quartet, però també arranjaments de diferents obres. El concert, que tindrà lloc demà dijous, a les 20 h, a la plaça de les Fontetes, ajudarà a comprovar la gran varietat de timbres i estils que es poden interpretar amb aquest instrument.

D’altra banda, els dimecres massanencs estan dedicats al públic infantil. Aquesta setmana, la proposta consisteix en uns jocs de fusta de gran format, a càrrec de la Moixera. Es tracta de jocs construïts de manera artesanal perquè els infants puguin jugar i divertir-se de manera tradicional, però amb unes mesures ben diferents. Avui, dimecres 18 d’agost, a partir de les 17:30 h tindrà lloc aquesta activitat al Prat Gran.

A més, aquest vespre també hi haurà un concert d’orgue, emmarcat dins el XXII Festival Internacional, a càrrec de Accademia Hermans, formada per Fabiol Ciofini, Lucia Cortese i Alessanda Montani. L’actuació, organitzada per l’Associació Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra, serà a les 21:30 h, a l’església parroquial de la Massana.

Etiquetes

Comentaris

Trending