El PS alerta que el retard a decidir sobre Prada de Moles està “desvinculant” l’FC Andorra d’Encamp

David Rios i Enric Riba insten al comú a accelerar el procés per poder prendre una postura, tot avançant que el projecte preveu un estadi amb 15.000 espectadors i d’uns 20 milions d’euros de cost

Rios i Riba, a Prada de Moles.
Rios i Riba, a Prada de Moles. G. P.

La minoria socialdemòcrata al comú d’Encamp ha expressat la preocupació pel fet que encara no s’hagi resolt el concurs per a la concessió de Prada de Moles. David Rios i Enric Riba han alertat que s’està generant “una desvinculació” de l’FC Andorra amb la parròquia i han instat a la majoria perquè avanci amb el projecte. Una reforma que, han revelat, seria ambiciosa, amb un estadi per a 15.000 persones, l’exigit a Primera Divisió, i d’uns 20 milions d’euros de cost, sense comptar altres elements com una sala multifuncional també inclosa en l’oferta.

“Estem veient molt moviment entorn el club. Han pujat, es reuneixen amb el Govern i el projecte és maco”, ha recordat Rios, tot lamentant que, en canvi, “fa més de dos mesos que es van obrir les ofertes” sense que encara hagin tingut cap informació sobre el procés. Això, al seu entendre, està generant “una desvinculació” de l’entitat tricolor amb Encamp que, considera, s’ha de mirar de frenar. “L’hem de tornar a vincular a Encamp i la forma és Prada de Moles”, ha assegurat.

El conseller socialdemòcrata ha instat la majoria a avançar amb la decisió, això sí, amb tota la documentació i els estudis tècnics que siguin necessaris. A partir d’aquest, ha apuntat, “ho estudiarem i prendrem la decisió sobre quina és la nostra postura”, ha apuntat. En el fons, sí que ha deixat clar que el desig seria poder respondre afirmativament. “Sap greu que un projecte tan maco es vagi desvinculant de la parròquia”, ha comentat.

De fet, Rios no amaga una certa por a la possibilitat que l’Andorra no torni a Encamp. “Segons les declaracions que s’estan fent, es faran ara reformes a l’Estadi Nacional i cada dia que passa estan més lluny”, ha indicat. Per això, ha admès que “no entenem què està passant”.

En les declaracions, fetes justament al costat de Prada de Moles, tots dos consellers han revelat algun dels detalls de l’oferta presentada pel club. Així, el futur estadi tindria capacitat per a 15.000 espectadors. És el mínim exigit per poder jugar a Primera divisió. El cost de la reforma ascendiria a uns 20 milions d’euros, xifra que no té en compte l’espai cobert per a esdeveniments també previst a la proposta.

Comentaris

Trending