Preocupació a la Massana per la gestió de colònies de gats

Conjuntament amb Laika, el comú ha organitzat una reunió de poble i una campanya sobre com actuar correctament amb els animals

Un dels gats que es troba a les colònies de la Massana.
Un dels gats que es troba a les colònies de la Massana.

El comú de la Massana i Laika han convocat una reunió informativa sobre la gestió de colònies de gats a la Massana. Tindrà lloc el 28 de novembre, i es farà per donar resposta a certa preocupació i dubtes, tant per les entitats com pels veïns, de com s’ha d’actuar correctament amb aquests animals. De forma complementària també es farà una campanya al respecte.

El comú massanenc té controlades més d’una vintena de colònies de gats, que són gestionades per voluntaris autoritzats de Laika. S’ha detectat, però, que molts dels ciutadans que viuen a prop tenen dubtes sobre com procedir amb els animals. Per tant, a la reunió informativa s’abordarà aquesta qüestió. De forma paral·lela, també s’explicarà en què consistirà la campanya, que comptarà amb diverses accions.

Concretament, i entre altres coses, s’instal·laran cartells en diferents punts on es concentren gats, amb recomanacions per no interferir en la correcta gestió de la colònia. D’altra banda, Laika té obertes les portes a totes les persones que hi vulguin col·laborar. En la xerrada s’explicarà el paper dels voluntaris i es farà una crida a la participació, sobretot aquells que hi viuen a prop i estan sensibilitzats amb el tema.

Comentaris

Trending