Preocupació per l'augment de botellots a l'entorn de Sant Serni de Nagol

Colles de joves es troben als voltants de l'església per consumir alcohol i drogues i abandonen les deixalles com ampolles i llaunes

Llaunes i brutícia a Sant Serni de Nagol.
Llaunes i brutícia a Sant Serni de Nagol. Altaveu

Els veïns de Nagol i de Certés es queixen per la presència constant de botellots al voltant de l’església de Sant Serni. Amb l’estiu ha augmentat la seva freqüència i sovint, tot i els esforços del comú per mantenir neta la zona, hi ha deixalles com ampolles, llaunes, burilles de cigars, o papers.

L’indret és molt concorregut perquè disposa d’una petita zona d’aparcament i els joves es poden reunir a la part de l’entrada de l’església i no poden ser observats des de la carretera secundària. A més a més, arribat el cas poden fugir pel camí i anar fins a Aixirivall o al centre de Sant Julià de Lòria.

Des de l’església també es pot veure quins vehicles circulen per la carretera i poder marxar abans de ser controlats. Això dificulta la feina de la policia i dels agents comunals que són els que reben les queixes dels vehicles, no només pels botellots, també per consum de drogues. S’ha donat algun cas esporàdic de joves que han tingut una actitud agressiva amb senderistes que caminaven pels entorns de l’església al vespre. També hi ha les velocitats que assoleixen les motos i els cotxes dels participants en una carretera estreta i amb molts revolts, alguns d’ells amb molta poca visibilitat.

L’augment de persones que viuen en aquests quarts ha portat més trànsit. El mes passat es va denunciar un conductor pels seus excessos de velocitat, la qual cosa va obligar la policia a intervenir.

Comentaris (14)

Trending