Deu dies de portes obertes a les activitats dirigides als centres esportius d’Encamp i el Pas

“Volem incrementar el nombre de persones que practiquen esport”, ha afirmat Xavier Fernàndez

Una imatge de la piscina del complex encampadà.
Una imatge de la piscina del complex encampadà. ARXIU

El comú encampadà aposta per l’esport i per això ha decidit que hi hagi portes obertes durant deu dies per a les activitats dirigides als centres esportius d’Encamp i el Pas de la Casa. A més, ha fet treballs de millora a la piscina del complex i ha comprat noves bicicletes per a l’activitat de ‘cycling’.

Portes obertes durant deu dies per a les activitats dirigides als centres esportius d'Encamp i del Pas de la Casa per tal d'incentivar la pràctica esportiva, segons informa aquest divendres en un comunicat el comú d’Encamp. A partir del dilluns 20 de setembre i fins al dia 30 del mateix mes, es podrà participar en la classe dirigida de forma gratuïta per poder provar les diferents modalitats que s'ofereixen.

El conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha explicat que “volem incrementar el nombre de persones que practiquen esport” i per això “impulsem accions per promocionar els centres esportius i les activitats que s'hi realitzen”.

El conseller s'ha referit també a les millores efectuades en les instal·lacions, com per exemple la ventilació o la remodelació de la piscina del complex, i concretament, en referència a l'activitat de ‘cycling’, “estrenarem noves bicicletes aquesta tardor per millorar la qualitat de l'activitat”.

Preus per a totes les necessitats

A partir del mes d'octubre el cost de l'activitat serà de 237,20 euros per tota la temporada, de 81,30 euros per trimestre i de 31,20 euros per un mes, mentre que el preu per classe és de 4,20 euros, per als que siguin socis dels centres esportius.

Per als que no són socis, el preu per temporada és de 276,80 euros, de 93,60 euros el trimestre, de 36 euros per un mes i el preu per classe és de 5,30 euros.

Les activitats dirigides per a majors de 65 anys i amb tarja Magna el preu és de 155 euros per tota la temporada, de 55 euros el trimestre i de 20,80 euros al mes.

Etiquetes

Comentaris

Trending