La policia ‘foragita’ una Coma de Ransol ‘col·lapsada’ d’excursionistes de pícnic

El cos d’ordre ha hagut de fer diversos controls per evitar o desfer concentracions de persones especialment en espais a l’aire lliure i en molts casos enmig de paratges naturals

Imatge de la Coma de Ransol a primera hora d'aquesta tarda.
Imatge de la Coma de Ransol a primera hora d'aquesta tarda.

Si no estiguéssim en temps de pandèmia, aprofitar els darrers batecs de bon temps abans de l’arribada del sever hivern seria d’allò més normal. I com si fos d’allò més normal desenes de persones han ‘pres’ diversos espais naturals, indrets a l’aire lliure, per passar en família o amb grups d’amics la jornada dominical. La Coma de Ransol n’ha estat un dels escenaris. Un dels llocs on ha hagut d’acudir la policia a fer escampar la boira.

De fet, els agents del cos d’ordre han hagut de fer durant el cap de setmana diverses advertències i aixecar diferents constatacions d’infracció a la normativa relativa al combat de la pandèmia, més enllà de desfer les possibles trobades que anessin més enllà del nombre de persones, molt limitat, que hores d’ara es poden reunir, fins i tot en espais públics o paratges naturals.

La Coma de Ransol ha estat un dels llocs on s’han aplegat aquest diumenge multitud de persones. De fet, segons alguns testimonis presencials, hi ha havia un col·lapse de vehicles força notable. Alhora de dinar o poc després, algun que altre agent de circulació ha tret el nas i en veure l’elevada presència de persones ha fet marxa enrere. Hauria estat després quan s’hauria presentat una patrulla de policia per desallotjar l’indret.

Comentaris (9)

Trending