La platja fluvial de Sant Julià agafa forma

S'ha traslladat la sorra de les pistes de vòlei platja que hi havia al parc infantil del Prat Gran

Una excavadora treballa en la col·locació de la sorra a la platja fluvial.
Una excavadora treballa en la col·locació de la sorra a la platja fluvial. Comú de Sant Julià de Lòria

La Cala Laurediana, la platja fluvial de Sant Julià de Lòria, agafa després del trasllat de la sorra de les pistes de vòlei platja del Prat Gran al Prat del Senzill, a prop de la rotonda de Fontaneda. Amb la retirada de sorra de la instal·lació infantil es tornaran a instal·lar les porteries de futbol sala i les cistelles de bàsquet.

El comu de Sant Julià de Lòria vol obrir la Cala Fontaneda abans que acabi aquest mes de juny. Serà una petita bassa d'uns 100 metres quadrats per remullar-se al riu Valira. La platja, que s'ambientarà amb decoració d'entorn marítim, també disposarà d'una zona de solàrium d'uns 400 metres quadrats amb tumbones i hi haurà servei de bar. Per regular-ne l'accés i els aforaments, es cobrarà una entrada de 2 euros per als infants i de 3 euros per als adults. 

La Cala laurediana estarà oberta de les 10 a les 20 hores des de finals de juny i fins al 7 de setembre. Alguns vespres es preveu que la part de terrassa pugui acollir activitats artístiques com concerts per promocionar artistes del país. A més, l'adequació de la zona com a platja fluvial, segons el comú, "tindrà un cost reduït". 

Comentaris (5)

Trending