Ordino tira endavant la construcció d'un mirador panoràmic al pic de Peyreguils

El projecte se sotmet a informació pública per un termini de 15 dies hàbils i l'acord va ser aprovat per la junta de Govern de la corporació el passat 26 d'abril

Creussans i el pic de Peyreguils.
Creussans i el pic de Peyreguils. ORDINO.AD

El comú d'Ordino construirà un mirador panoràmic de 360º amb forma i funció de rellotge solar al pic de Peyreguils, a Arcalís. L'acord va ser aprovat per la junta de Govern de la corporació el passat 26 d'abril i l'edicte es publica aquest dimecres al BOPA. El projecte se sotmet a informació pública per un termini de 15 dies hàbils.

El Pic de Peyreguils forma part del circ de Tristaina conjuntament amb el Pic de Costa Rodona, el de Tristaina, el de Creussans i el de Cabanyó. Per accedir fins el port de Creussans, hi ha dos possibilitats: es pot agafar el camí que hi ha a sota el telecadira de Creussans o es pot agafar el telecadira (obert durant l'estiu). Una vegada al port de Creussans, es segueix la cresta sense gaire dificultat fins el Pic de Peyreguils.

Des del mirador es podrà tenir una vista panoràmica dels llacs de Tristaina , de la pleta de Castellar i de tota la vall d'Ordino. La pandèmia va aturar el projecte en un primer moment ja que la intenció era començar els treballs l'any passat, amb un pressupost que estava al voltant dels 450.000 euros. Des del comú es considera que el projecte serà un punt més per dinamitzar el turisme a la parròquia.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending