Ordino prepara un Escape Room per a les vacances de Pasqua

La iniciativa traslladarà el públic fins als anys 30 al Pirineu, fent un viatge en el temps per conèixer el modus vivendi

Activitats al Punt d'Informació Juvenil.
Activitats al Punt d'Informació Juvenil. COMÚ D'ORDINO

El comú d’Ordino prepara gran varietat d’activitats lúdiques, creatives i esportives per a la setmana de Pasqua, coincidint amb les vacances escolars. L’acció principal és un Escape Room a l’exterior de Sornàs. Amb aquesta iniciativa es busca traslladar els infants al modus vivendi dels anys 30 al Pirineu. Aquesta activitat estarà inclosa en el programa de vacances del Punt d'Informació Juvenil (PIJ), que busca potenciar l’intercanvi d’experiències entre edats diferents.

La setmana de Pasqua a Ordino es presenta repleta d’activitats i tallers dirigits a joves des dels 9 fins als 30 anys. El PIJ i la Ludoescola han preparat una agenda que interessi a tota aquesta franja d’edat. Entre les cites més destacades hi podem trobar l’Escape Room, paintball, visita al Museu del còmic o una sortida a Caldea.

Per una altra banda, La Capsa ha apostat per despertar el vessant creatiu i artístic dels joves amb diferents tallers que es faran tant a Ordino, com a la Massana. En aquesta ocasió, també s’ha optat per arribar-hi fins a una franja d’edat més àmplia, englobant des dels 4 fins als 13 anys. Totes les activitats seran gratuïtes, però requereixen la reserva prèvia al telèfon de whatsapp 344 506.

Les inscripcions a la ludoescola ja estan obertes. Poden realitzar-se en línia en aquesta web per tots aquells que ja disposen de la documentació necessària, o al servei de Tràmits amb cita prèvia al telèfon 878 100.

Etiquetes

Comentaris

Trending