Ordino estrena l'oficina de turisme a la Casa de la Muntanya

S'apostarà per la difusió d’informació digital amb l’adaptació de catàlegs i fulletons de la parròquia, i es potenciarà l’ús dels dispositius mòbils

Interior de la nova oficina de turisme d'Ordino.
Interior de la nova oficina de turisme d'Ordino. Comú d'Ordino

L’Oficina de Turisme d'Ordino reobre portes aquest dimecres i estrena instal·lacions amb la nova ubicació a la Casa de la Muntanya, en ple carrer Major, a l’antiga Casa Ferino. El trasllat estava previst pel 16 de març però va quedar posposat amb la crisi sanitària i el tancament de tots els equipaments comunals.

Després de gairebé tres mesos torna a estar oberta al públic i apostarà per la difusió d’informació digital amb l’adaptació de catàlegs i fulletons de la parròquia. Es potenciarà l’ús dels dispositius mòbils per obtenir la informació mitjançant l’app ‘Ordino és viu’ i la web www.ordino.ad, motiu pel qual s’ha dedicat un servidor exclusiu.

L’estalvi de paper és una de les directrius que seguiran totes les oficines en general. Un dels primers itineraris que s’adaptarà a la nova situació serà ‘Les Claus de la Cortinada’ que substituirà els dibuixos per fotografies per fer partícip el visitant. Pel que fa als equipaments turístics que gestiona directament el comú, com són la Mina de Llorts i la Mola i la Serradora de Cal Pal s’obriran com de costum els mesos de juliol i agost. El protocol que s’aplicarà passarà per concertar la reserva prèvia i fer les visites per unitats familiars de manera que no es pugui coincidir amb altres turistes.

Pel que fa als horaris de la nova oficina, durant el mes de juny serà de dilluns a diumenge de 9 a 17h, i a partir de l’1 de juliol serà de 8:30 h a 18 h. Turisme compartirà la Casa de la Muntanya amb el departament de Medi Ambient i Actua que s’incorporaran a curt termini. La Casa de la Muntanya és un dels projectes ambiciosos de l’últim mandat que vol esdevenir un referent nacional en l’ambit tecnològic aplicats al medi ambient, el turisme i l’esport.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending