S’obren les inscripcions per al VideSport de la Massana

El mercat de roba i material esportiu de segona mà tindrà lloc el cap de setmana del 13 i 14 de novembre, a la Closeta

Una edició anterior del VideSport
Una edició anterior del VideSport

Després de l’èxit del Vide Dressing, celebrat el passat cap de setmana, la Massana recupera el segon mercat de segona mà, el VideSport. Aquesta ocasió es tractarà de roba i material esportiu, i es podrà visitar el cap de setmana del 13 i 14 de novembre a la Closeta. Els interessats a muntar una parada poden fer les inscripcions del 20 al 27 d’octubre.

Aquest mercat de roba i material esportiu es va organitzar per primer cop al novembre del 2019, i va tenir una bona acollida. Els visitants van afirmar que és una bona manera de proveir-se abans de la temporada d’esquí. Tot i així, les parades estan obertes a tot tipus d’esports. A la passada edició s’hi podia trobar des de roba de ioga o arts marcials, fins a material de submarinisme, escalada o patinatge.

Els interessats tindran set dies per enviar un email amb les seves dades a info@comumassana.ad en cas que vulguin muntar una parada. A més dels estands de particulars, també hi haurà un espai per a les botigues d’esports i clubs de la parròquia que hi vulguin portar els seus estocs.

Comentaris

Trending