Els nens i nenes d’Encamp comencen a treballar les propostes del consell d’infants

Les quatre escoles de primària de la parròquia han participat en la sessió constitutiva amb l'objectiu de seguir aportant idees i projectes

El consell d'infants s'ha celebrat de manera telemàtica
El consell d'infants s'ha celebrat de manera telemàtica Comú d'Encamp

Els infants d'Encamp han estat aquest dimecres els protagonistes del dia amb la constitució del consell d'infants de la parròquia per al curs 2020-2021. La cònsol major, Laura Mas, acompanyada del conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, han rebut els infants de les escoles d’Encamp telemàticament i han començat a treballar en propostes i idees per aquest curs. 

Així doncs, s'han nomenat un total de 12 infants, dels quals 6 són representants de l’Escola Andorrana de Primera Ensenyança d’Encamp, 2 de l’Escola Francesa d’Encamp, 2 de l’Escola Andorrana de Primera Ensenyança del Pas de la Casa i 2 de l'Escola Francesa del Pas de la Casa, amb els seus corresponents suplents. 

La cònsol major ha felicitat a tots els representats i ha fet balanç de les accions que s'han dut a terme a proposta de l'anterior consell d'infants i els hi ha agraït, especialment, la seva participació en les votacions per l'elecció del nou parc i també el fet que formessin part del jurat. “Sou el futur d'aquesta parròquia i estem molt agraïts que participeu en les decisions aportants, el vostre punt de vista aporta molt valor i cal tenir-lo molt en compte”, ha afegit Mas.  

Per la seva banda, els representants comunals han demanat que es comencessin a treballar les propostes per tal que puguin ser debatudes en la propera sessió del consell d'infants, que serà cap al mes de maig. També han agraït la col·laboració de les direccions de totes les escoles per seguir impulsant la iniciativa, així com altres projectes que es fan conjuntament. 

Durant la sessió constitutiva d'avui ha intervingut en representació d’Unicef Andorra Mercè Miguel, que ha felicitat als consellers recentment nomenats i ha agraït a la casa comuna tota la feina que s'està fent de cara a la infància, subratllant el projecte "parròquia amiga de la infància". 

Etiquetes

Comentaris

Trending