Naturlandia acomiada el cap d’operacions pel descontrol en el manteniment del parc

Manuel Robles es va incorporar a principi del 2017 després d’un procés de selecció d’KPMG en el marc d’una auditoria que tampoc va saber donar un rumb concret a la proposta laurediana

Manuel Robles es va incorporar a Naturlandia el 2017.
Manuel Robles es va incorporar a Naturlandia el 2017. ARXIU

Naturlandia ha despatxat de forma fulminant un altre dels homes forts de l’ecoparc lauredià de l’etapa Ordóñez. La deixadesa que presentaven pràcticament totes les instal·lacions de la Rabassa han portat la nova direcció general de Camprabassa a acomiadar el fins ara cap d’operacions, un Manuel Robles que es va incorporar al projecte a principi del 2017. L’estat que presentaven fins fa pocs dies molts dels equipaments del parc era poc menys que deplorable.

Robles es va incorporar a Camprabassa després d’un procés de selecció liderat per KPMG en el marc d’una auditoria encomanada per l’anterior corporació en l’intent de redreçar el rumb de la proposta lúdico-turística laurediana. Però tampoc hi va haver manera. L’executiu, en un moment inicial de la seva arribada, va semblar que podia ser el recanvi d’Ordóñez. Però no va ser així. Es va integrar a l’equip de l’anterior director i es va fer compatible la presència dels dos dirigents. De fet, almenys a l’inici, Manuel Robles era qui estava sobre el terreny. La presència física d’Ordóñez a la Rabassa va ser testimonial.

Naturlandia \'fitxa\' un nou cap d\'operacions enmig d\'un caos d\'horaris i serveis

Relacionat

Naturlandia 'fitxa' un nou cap d'operacions enmig d'un caos d'horaris i serveis

Aquests darrers dies, quan el nou equip directiu es va posar mans a l’obra per reactivar Naturlandia en la seva versió d’estiu, Xabier Ajona i companyia es van trobar amb la sorpresa que no hi havia res apunt. Ni tan sols el Tobotronc havia passat les revisions pertinents, tot i disposar dels permisos governamentals de funcionament. El manteniment de moltes de les infraestructures, a més, era inexistent. Tot plegat va portar a l’acomiadament fulminant de Robles.

Ni tan sols el Tobotronc havia passat les revisions pertinents, tot i disposar dels permisos governamentals de funcionament

Per tot plegat, no va ser fins divendres que a corre-cuita es va anunciar la posada en marxa de la temporada estiuenca al parc lauredià. Era més un repte que una intenció d’atraure clients des del primer moment. En una setmana tot just es van posar les instal·lacions tan apunt com es va poder. Fonts comunals han assegurat que la deixadesa en aquest cas exemplificada en la feina del ja despatxat cap d’operacions va agafar a contrapeu de tothom.

La coordinació a Camprabassa entre departaments hauria estat inexistent fins ara. Tampoc el treball fet per KPMG no va servir per endreçar l’empresa ni posar al dia Naturlandia. Ben al contrari. Malgrat que aquests darrers dies -Robles hauria estat acomiadat fa una setmana- s’ha treballat a contra rellotge, hi ha encara algunes disfuncions que s’hauran d’anar resolent les properes setmanes. Així, aquest dissabte el Tobotronc va haver de deixar-se fora de servei un parell d’hores. En cap moment va perillar la seguretat dels usuaris.

Justament, han assegurat fonts consultades, per evitar riscos i donat que el nombre de clients tampoc no era un impediment per aturar el giny -cal recordar que ara es necessari demanar cita prèvia per a poder gaudir d’una de les principals atraccions del parc- es va decidir deixar-lo fora de servei i fer els ajustaments necessaris. Durant aquest estiu s’hauria d’anar observant una millora notable de les instal·lacions de la Rabassa i el proper hivern ja s’hauria d’advertir el nou rumb que vol adoptar Naturlandia.

Comentaris (5)

Trending