Mortés, sorprès amb la “nova” posició de Movem Ordino pel que fa a Grifols

El comú ha cedit el Centre de Congressos per poder fer la reunió de poble a la qual el cònsol major assegura que no assistirà perquè “ja està tot parlat”

Una simulació del que hauria de ser el centre de recerca de Grifols.
Una simulació del que hauria de ser el centre de recerca de Grifols. ARXIU

La posició que ha adoptat Jean Michel Armengol, l’estrenat conseller de Movem Ordino al comú, pel que fa a Grifols ha creat certa sorpresa i malestar en el cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés. L’anterior consellera, Sandra Tudó, mai no havia mostrat cap impediment per al projecte i l’adhesió d’Armengol a la petició d’Enric Dolsa, d’X’Ordino, per a fer una reunió de poble no li ha acabat de caure bé a Mortés. El comú, així i tot, ha cedit el Centre de Congressos amb aquesta finalitat, tot i que el cònsol no hi assistirà, “ja està tot parlat”.

El pròxim 23 de novembre tindrà lloc una reunió de poble a Ordino per traslladar la situació sobre el laboratori que Grifols està ja implantant a la parròquia. Ha estat a petició de la minoria comunal que, en aquesta ocasió, ha comptat amb el suport d’Armengol, substitut de Tudó. “Jo entenc que des de l’oposició o les persones que sigui poden fer les reunions que creguin oportunes”, ha assegurat Mortés. De fet, el comú ha cedit el Centre de Congressos amb aquesta finalitat.

Amb tot, el cònsol no ha pogut deixar de remarcar la seva sorpresa per la posició d’Armengol. Sobretot, perquè dista molt de la que havia tingut Tudó en tot moment. “El primer que haurien de fer des del Partit Socialdemòcrata és aclarir les seves posicions, almenys pel que fa a la seva representació al comú d’Ordino”, ha explicat Mortés. De fet, el cònsol no ha volgut quedar-se aquest malestar per ell, i ha indicat que “també els electors o els ciutadans poden estar sorpresa per aquest punt de vista”.

Pel que fa a la seva presència durant la reunió, Mortés ha assegurat que no hi té cap intenció d’assistir-hi. “Entenc que és un projecte que s’ha tirat endavant, que ja està en marxa, i no hi ha res que jo hagi de fer allà”, ha sentenciat el cònsol major.

Comentaris (7)

Trending