La missa en honor de Sant Roc obre el darrer dia de la Festa Major de Sornàs

Hi han assistit una vintena de persones i entre elles, els cònsols de la parròquia d'Ordino, Josep Àngel Mortés i Eva Choy

La missa s'ha celebrat aquest dilluns al matí.
La missa s'ha celebrat aquest dilluns al matí. COMÚ D'ORDINO

Sornàs celebra aquest dilluns la festivitat de Sant Roc. Al migdia ha tingut lloc a l’exterior de l’església, a la plaça Major, la tradicional missa dedicada al patró del poble. Hi han assistit una vintena de persones i entre les autoritats de la parròquia, els cònsols d’Ordino, Josep Àngel Mortés i Eva Choy, i el conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Eduard Betriu.

El quart ordinenc ha estat protagonista aquest cap de setmana amb els actes de celebració de la Festa Major. El programa de es tancarà aquest vespre amb un concert de música tradicional a càrrec de la formació Sonsoni. La música ha estat molt present amb un concert de guitarra en homenatge als 100 anys del naixement del compositor Astor Piazzolla, que va interpretar dissabte Simón Maisano.

L’espectacle infantil, programat diumenge, ‘El circ més petit del món’ ha estat un dels actes que ha rebut més públic. Destaca també la projecció de curtmetratges que es va organitzar ahir amb la col·laboració del Festival Ull-Nu.

Etiquetes

Comentaris

Trending