El mirador solar de Tristaina ja és una realitat

La presentació oficial es fa aquest dilluns i s’obrirà al públic en pocs dies, però alguns excursionistes ja han pogut veure com ha quedat definitivament el que s’espera sigui un nou atractiu turístic per a la parròquia d’Ordino

El mirador ja està preparat per rebre visitants.
El mirador ja està preparat per rebre visitants.

Ha de ser una de les grans novetats pel que fa als atractius turístics d’aquest estiu i un nou punt d’interès a la parròquia d’Ordino. El mirador solar de Tristaina ja és una realitat i s’obrirà al públic els pròxims dies. La infraestructura ha estat construïda per Saetde, que va guanyar ara fa un any el concurs per a la seva construcció i explotació.

Oficialment, el mirador es presentarà aquest dijous en un acte al qual se li vol donar tota la pompa possible. De fet, hi assistiran tant els cònsols de la parròquia, Josep Àngel Mortés i Eva Choy, com el màxim responsable de Saetde, Joan Viladomat. Es vol que sigui un nou atractiu per a la parròquia.

El mirador, el cost del qual segons les estimacions apuntades en el moment de llançar el concurs se situaria entre 300.000 i 400.000 euros, també inclou un rellotge solar. Està situat prop de Tristaina, a uns deu minuts caminant del final del telecadira de Creussans, des del qual es pot accedir.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending