Un mes i mig de pas alternatiu amb semàfor al centre d’Encamp

(AMB VÍDEO) La demolició dels dos edificis que formaven part del conjunt residencial de casa Joan-Antoni durarà uns deu dies abans no comencin les obres d’urbanització d’una parcel·la on s’ha de desenvolupar el macroprojecte immobiliari Denali

Treballs de demolició.
Treballs de demolició.

El comú d’Encamp pretén mantenir fins a final d’agost o principi de setembre el pas restringit al centre de la parròquia, a l’avinguda François Mitterrand, per facilitar els treballs d’enderroc dels dos edificis que formaven part del conjunt residencial de casa Joan-Antoni i la retirada de tot el runam que es generarà. A la zona hi ha pas alternatiu amb semàfor.

Segons fonts properes a la constructora que se n’encarrega de la demolició dels edificis, que amb anterioritat es van haver de ‘desamiantar’, els treballs més intensos d’enderroc duraran uns deu dies. Després s’ha d’adobar tot el terreny abans no comencin les obres d’urbanització de la parcel·la. Més tard ha de començar la construcció d’un macroprojecte immobiliari denominat Denali que promou un ‘family office’ català.

Enderroc d'un dels edificis aquest matí a Encamp.

Relacionat

Demoleixen els dos edificis que han de donar pas un macroprojecte immobiliari a Encamp

De fet, la promotora d’aquest macroprojecte inicialment format per set immobles distints és la mateixa que està desenvolupant, a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella, el projecte denominat Everest. Molts ciutadans d’Encamp temen que la proposta urbanística que es fa a tocar l’antic hotel Rosaleda, avui seu del ministeri de Cultura, en ple revolt, acabi tenint un impacte brutal al centre de la parròquia.

Els dos edificis que s’estan demolint hores d’ara feia anys que estaven desocupats. Justament, el fet de descobrir que hi havia deficiències estructurals derivades de l’aluminosi va fer que els llogaters que hi feien estada, a mida que van vèncer els seus contractes d’arrendament, anessin deixant els habitatges i ja no es tornessin a ocupar. Fins ara, que els responsables de casa Joan-Antoni van vendre la parcel·la als promotors catalans.

Comentaris

Trending