La Massana recupera el sopar de germanor entre joves i padrins

La darrera edició va tenir lloc just abans del confinament i ara es tornarà a fer el dia 6, al Pla de la Cot, amb un preu de quinze euros

Joves i padrins de la Massana, en un taller per fer servir els mòbils.
Joves i padrins de la Massana, en un taller per fer servir els mòbils. EDUARD COMELLAS / COMU DE LA MASSANA

El comú de la Massana vol donar un nou impuls a les activitats intergeneracionals. Per això, el pròxim 6 d’abril recupera el sopar de germanor entre tots dos col·lectius. Serà al Pla de la Cot i, d’aquesta forma, es recupera una iniciativa que havia quedat suspesa per culpa de l’esclat de la pandèmia.

Justament, la darrera edició d’aquesta trobada es va fer l’11 de març del 2020. És a dir, pocs dies abans que s’hagués de decretar el confinament. Ara, amb la situació sanitària ja normalitzada, la corporació reprèn el sopar.

Tindrà lloc el dia 6 d’abril, al Pla de la Cot. El preu de la reserva és de 15 euros i inclou tant el dinar com el transport, en bus fins a Pal i en retrack fins al restaurant. Les inscripcions es poden fer al Punt 400 i a la Casa Pairal.

L’activitat s’emmarca en la voluntat de fomentar la interrelació entre joves i padrins. L’èxit de la iniciativa ha fet que cada any s’incrementin les propostes. Per exemple, enguany s’ha creat un grup de teatre conjunt, que presentarà en breu la seva primera producció.

 

Comentaris

Trending