La Massana recorda que el camí ral es manté tancat per evitar ensurts amb el virus

El comú aprofitarà que la via hauria d’estar fora de servei perquè hi ha punts del trajecte en què no poden transitar dues persones amb el degut distanciament per fer arranjaments necessaris

El camí ral continua tancat a la Massana.
El camí ral continua tancat a la Massana. COMÚ DE LA MASSANA

El comú de la Massana té clar que alguns punts del camí ral presenten deficiències, algunes mancances tot sovint producte del desgast, i té previst fer els arranjaments oportuns en el menor temps possible. De fet, vol aprofitar que la via, almenys en territori massanenc, està formalment tancada per fer aquests treballs. Perquè una cosa que té clar el comú de la Massana i que recorda és que el camí està formalment inoperatiu.

De fet, en diversos indrets del trajecte hi continuen havent les cintes indicatives de què el pas està barrat. Cert que en altres trams on hi havia el mateix indicador, aquest ha estat inutilitzat o, simplement, els caminants el franquegen amb relativa facilitat. No obstant això, el comú massanenc recorda que en massa punts del camí en el seu terme parroquial no té un espai suficient per tal que hi transitin dues persones deixant-hi el suficient marge de distanciament social.

Barana malmesa a prop de la depuradora d'Anyós.

Relacionat

Queixes pel mal estat que presenta en algun tram el camí ral de la Massana

Per aquest motiu, i fins a nova ordre, i vist que a la parròquia hi ha ben bé una vuitantena de camins disponibles, es va decidir clausurar temporalment el camí, que continua sent usat per moltes persones, especialment aquelles que comencen el trajecte des d’Andorra la Vella i troben cintes que han estat tallades o, directament, ja són imperceptibles.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending