La Margineda comptarà amb una nova zona urbanística

Han començat els treballs de desbrossament i es construirà un vial per facilitar les feines de construcció en un indret on anirà també la nova deixalleria de Sant Julià

Comentaris

El terreny on s'han aturat les obres.
El terreny on s'han aturat les obres. Altaveu

La Margineda, a la parròquia de Sant Julià de Lòria, comptarà amb una nova zona urbanística just enfront d'un concessionari de vehicles. Per efectuar els treballs de construcció caldrà obrir un vial que també donarà accés a les futures edificacions. Aquesta setmana ja s'han iniciat les tasques de desbrossament.

La cessió obligatòria de terreny per part de la propietat en virtut de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme permetrà que el comú lauredià disposi d'un terreny on ubicar la deixalleria comunal que va quedar inservible a causa de l'esllavissada de la Portalada.

Actualment el magatzem està a Aixovall, a la carretera de Bixessarri, a la zona industrial Camp de l’Avençadé. La instal·lació és d’ús exclusiu per a particulars. El comú ja va treure un concurs públic per a la contractació d'uns tècnics que elaborin el projecte de magatzem i deixalleria. El cònsol major, Josep Majoral ha afirmat que les condicions de treball del personal a la deixalleria d'Aixovall  no són les òptimes i per aquest motiu la rapidesa en el procediment.

L'obra que s'ha d'efectuar en el terreny de la Margineda, que havia servit durant molts anys d'aparcament, obligarà a rebaixar part de la muntanya i es construirà en una part amb poques construccions, com un hotel, actualment tancat, una benzinera, un xalet, un edifici de pisos i un taller de canvi de pneumàtics.

Comentaris

Trending