Malestar veïnal a Encamp per la brutícia que s’acumula als carrers

Diversos veïns denuncien que sobretot a les vies secundàries de la parròquia fa una setmana o més que no es retiren les deixalles que s’acumulen a les papereres

papereres
papereres

Diversos veïns d’Encamp, sobretot residents o usuaris de carrers secundaris malgrat que afirmen que la situació no dista massa de les principals vies de la parròquies, estan indignats per la poca cura comunal respecte de les papereres. Asseguren els veïns consultats que en molts punts de la parròquia fa una setmana o més que no es retiren les deixalles que s’acumulen a les papereres.

Els comunicants afirmen que aquesta situació, de falta clara d’higiene, és totalment incompatible amb la situació actual i els missatges que es llancen, d’extremar justament la neteja com una de les vies per mirar d’evitar la propagació del virus. Val que la ciutadania hauria d’intentar ser més curosa, però els denunciants alerten que es complicat no acabar embrutant l’espai públic si les papereres estan plenes a vessar.

Més enllà d’això, les fonts veïnals consultades també expliquen que fa una desena de dies que no es restableixen les bosses que també hi ha en diferents punts per poder facilitar la recollida dels excrements quan durant els passejos dels gossos i en general de qualsevol mascota aquestes acaben defecant. “Aquest missatge d’Encamp parròquia neta no és pas cert”, lamenten els veïns, que reclamen al comú una major implicació i cura.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending